Duitse televisiezender NDR op pad door Friesland

Kort geleden heeft de Duitse televiszender NDR opnames gemaakt voor het Duitse toeristisch programma"Landpartie". De redactie heeft toen ook contact met mij opgenomen met zicht op informatie over Friesland, voor een rondleiding door Sneek en mijn vrijwilligerswerk voor het Kazemattenmuseum.
Tevens mocht ik mij en mijn diensten tijdens de opnames voorstellen.

"Landpartie" is al 18 jaar een in Duitsland goed bekeken programma waar de presentatrice met haar beroemde rode fiets langs diverse regio's "fietst" om land, mensen en regionale bezienswaardigheden te leren kennen. Dit keer was het hele team meer dan twee weken kris kras
Download
Lebenslauf Birgit Stachowski
Lebenslauf Birgit Stachowski.pdf
Adobe Acrobat document 212.9 KB
Download
Nederlandse cv
cv Birgit Stachowski.docx
Microsoft Word document 744.5 KB

Download
Datenschutzerklärung
Datenschutzerklärung.pdf
Adobe Acrobat document 107.7 KB

google-site-verification: googledc35cf16ec52fb70.html